Főoldal   Házbelső   Környezet   Vendégtájékoztató   Áraink   Kapcsolat   Térkép 

Tisztelt Érdeklődő! Tisztelt Vendégünk!
Az alábbiakban ismertetjük házunkkal kapcsolatos tudnivalókat. Kérjük szánjon rá kis időt, hogy ezeket megismerje.

    Érkeztetés, ügyelet: Vendég érkeztetéskor valaki mindig fogadja az érkezőket. Bármely problémás esetben a nap 24 órájában hívható telefonszámaink: +36304268565 és +36305067741

    Alap szolgáltatások: Takarítás ágyneműcsere egy hét után. Az 1. és 2. szobában kábeltelevízió. Wifi elérhetőség van

    Lehetőségek: Elfoglalt szobáján kívül lehetősége van a közös helységek és felszerelések használatára, úgymint közös hűtő, étkező, konyha, terasz. A kertben a kiülő, tűztér, hintaágy, medence, fitneszgépek használatára. A tűztérhez tartozó eszközök a kiülő teteje alatt találhatóak. (Használat után kérjük azokat megtisztítva a helyére tenni szíveskedjen!) A használt evőeszközöket a mosogatógépbe kérjük elhelyezni. Ha megtelt elindítjuk, ürítéséről többnyire mi gondoskodunk.

    Klímaberendezés: A szobák hűtését központi elszívással oldottuk meg. A ki és bekapcsolást Ön is megteheti. A készülék be van állítva, a ki/bekapcsoláson kívül nem tanácsos mást változtatni rajta. Kérjük, ha a klíma üzemel, a külső nyílászárók ne legyenek nyitva! Amennyiben nem szeretné, hogy szobájában érvényesüljön a klimatizálás, a mennyezeten lévő elszívó nyílást egy célszerszám segítségével, jobbra forgatással elzárhatja. Kérem, hogy ezt kíméletesen tegye!

    Főzés, étkezés: A konyhában, illetve a kerti tűzrakóhelyen kedvére süthet, főzhet. Az ehhez szükséges eszközöket a szekrényekben megtalálja. Kérjük, hogy a gáztűzhely és a tűzrakóhely üzemeltetésekor a mindenkor elvárható óvatossággal járjon el! Étkezések lebonyolítására az étkezőben, a teraszon, illetve a kerti kiülőben van mód. Lehetőleg a szobát ezzel ne terhelje!

    Dohányzás: Erre a teraszon, és a kertben van lehetőség.

    Medence használat: Medencénk egy 5,5 x 3,7 x 1,2 m-es fémpalástos, fóliás medence. Megközelítése a műfüves részről a létrán lehetséges. A fólia sérülékenységére való tekintettel hegyes, éles tárgyakat ne vigyen a medencébe! (Egyébként sem volna biztonságos.) A medencébe ugrálni tilos!

    Kertmozi: Sötétedést követően lehetőség van különböző interneten elérhető műsorok, filmek kertben kivetítve történő megtekintésére. Ez irányú igényét kérem időben jelezze! A hangerőt úgy válasszuk meg, hogy ezzel a szomszédokat ne zavarjuk! Ez vonatkozik az esti kint tartózkodás, beszélgetés esetére is.

    Egyebek: Mivel többnyire mi is a házban tartózkodunk, ezért ha bármiben segítségére lehetünk, forduljon hozzánk bizalommal! Ha netán vasalóra, varrókészletre rossz idő esetén esernyőre, plusz takaróra stb. volna szüksége. Ha itt tartózkodása idején eseti, esetleg napi takarítást kérne szobájába, ezt plusz költség ellenében megoldjuk.

    Érezze magát a lehető legjobban nálunk!